fbpx

Politica Confidentialitate

Politica de confidentialitate

Site-ul www.biovegi.ro poate fi accesat de catre vizitatori in mod gratuit iar navigarea pe paginile sale nu presupune inregistrarea ca utilizator. Pentru a beneficia insa de anumite servicii, precum achizitionarea de produse de pe site, primirea newsletter-ului sau vizualizarea status-ului comenzii dvs. este necesar sa va inregistrati ca utilizator.

Inregistrarea ca utilizator pe site-ul www.biok.ro presupune acceptarea de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare si a Politicii de Confidentialitate a acestuia, aceste prevederi reprezentand baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate; va rugam sa verificati periodic aceste sectiuni ale site-ului, deoarece pot suferi modificari. In cazul in care nu mai sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare si Politica de Confidentialitate ale site-ului www.biovegi.ro, va rugam sa nu mai accesati serviciile acestui site.

Prin folosirea acestui site, va asumati responsabilitatea de a pastra confidentialitatea datelor de acces ale contului dvs. de utilizator; de asemenea sunteti responsabil pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.

Pentru a va inregistra ca utilizator pe site, va vor fi solicitate o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de e-mail, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al site-ului www.biok.ro De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.biovegi.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date ale dvs.

www.biovegi.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse cand considera ca acestea nu au un fundament real sau actioneaza in detrimentul www.biok.ro Vizitatorii cu varsta mai mica de 14 ani pot achizitiona produse de pe site-ul www.biovegi.ro doar cu ajutorul unui parinte sau tutore, autorizat sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.biok.ro

Biovegi respecta confidentialitatea datelor clientilor si utilizatorilor sai si se angajeaza sa nu transmita, sa nu comercializeze si sa nu ofere gratuit datele acestora catre terti (persoane fizice sau persoane juridice) sau alti utilizatori ai site-ului www.biok.ro In conformitate cu legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date si a legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.biovegi.ro are obligatia de a administra in siguranta datele cu caracter personal pe care utilizatorii site-ului le furnizeaza.
Datele personale ale utilizatorilor si clientilor site-ului vor fi folosite doar pentru scopul pentru care au fost introduse sau in scopuri statistice necesare bunei functionari a site-ului www.biok.ro
Orice informatie transmisa prin intermediul formularului de contact va fi folosita respectand dreptul la confidentialitate.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a asigura o experienta placuta de navigare si pentru a livra servicii adaptate intereselor si nevoilor vizitatorilor. Informatiile oferite de catre cookie-uri reprezinta un feedback valoros, ajutandu-ne sa intelegem preferintele si modul de utilizare a site-ului de catre vizitatori si sa imbunatatim astfel structura si continutul acestuia.

Info
Info Livrare
Rezultatele cautarii