fbpx

Livrare

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru este de 48 – 72 de ore si pentru produsele de import 1-5 zile din momentul confirmarii comenzii, in intervalul orar 09:00 – 18:00, de luni pana vineri. Exceptie fac acele comenzi ce contin produse proaspete si care depind de stocurile si de frecventa de aprovizionare a furnizorilor nostri.Produsele biovegi.ro comandate vor fi livrate prin curierat, intr-un ambalaj corespunzator ce va mentine calitatea acestora pe toata durata transportului si special conceput pentru ca produsele sa ajunga la dvs. intacte.Taxele percepute pentru livrari sunt urmatoarele:

TRANSPORTUL ESTE GRATUIT PENTRU TOATE COMENZILE CE DEPASESC VALOAREA DE 200 RON, ATAT IN BUCURESTI CAT SI IN TARA.* *PENTRU LOCALITATILE AFLATE IN RETEAUA NATIONALA A FIRMEI DE CURIERAT .

(pentru localitatile care nu se regasesc in reteaua de acoperire a firmei de curierat se taxeaza kilometrii suplimentari de la cea mai apropiata agentie teritoriala.)

IN BUCURESTI

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile ce depasesc 200 lei, indiferent de greutatea coletului. Pentru comenzile ce au valoarea sub 200 lei, se percepe o taxa de transport de 20 lei.

IN TOATA TARA

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile ce depasesc 200 lei, in limita a 5 kg, greutatea coletului. Pentru comenzile ce au valoarea sub 200 lei, se percepe o taxa de transport de 19.9 lei.Biomania.ro livreaza in toata tara, prin intermediul firmelor de curierat . Taxa de livrare se calculeaza in functie de greutatea coletului. De ex. pentru un colet de max 5 kg valoarea transportului este de 19.9 Ron (cu TVA inclusa). Pentru comenzile ce au valoarea sub 200 RON, se percepe o taxa de transport de 19.90 RON.Se percep taxe pentru km suplimentari aferente localitatilor aflate in afara ariei de acoperire a curierului de 1 leu/km.Pentru greutati mai mari a coletului de 5 kg si confirmarea taxei finale de livrare veti fi contactat telefonic. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la 0769.423990 sau la office@biovegi.ro. 

PROCEDURA PENTRU COMANDA SI LIVRAREA LEGUMELOR SI VERDETURILOR PROASPETE ESTE URMATOAREA

Info
Info Livrare