fbpx

Informatii Utile Plati Ramburs – Livrare

Pot plati ramburs?

Da, orice comanda plasata pe site-ul nostru se poate plati atat prin ramburs, cat si prin celelalte 6 modalitati de plata.

Cand se livreaza produsele?

In general, produsele se livreaza in 24-48 de ore in cazul comenzilor procesate in cursul saptamanii, pana la ora 15:00. Comenzile plasate in weekend se proceseaza in prima zi lucratoare a saptamanii. Pentru detalii legate de livrarea comenzii poti apela cu incredere la departamentul nostru de call center.

Ce fac in cazul in care coletul nu s-a livrat la timp?

In general, coletele pleaca din depozitul Vegis in cel mai scurt timp posibil. Pot aparea insa intarzieri din cauze exceptionale (conditii meteo extreme, de pilda), situatii in care vei fi anuntat din timp in legatura cu statusul comenzii tale.

Aveti un specialist care poate oferi recomandari?

Produsele de pe site-ul nostru sunt prezentate exact cu mentionarile producatorului, iar informatiile pe care ti le putem oferi sunt strict informatiile pe care le primim de la producatori. Pentru tratarea unei afectiuni sau pentru recomandari in acest sens, te rugam sa consulti un specialist inainte de achizitionarea oricarui produs din oferta noastra.

Pot ridica coletul de la sediu?

Coletele se livreaza prin intermediul serviciilor de curierat la adresa mentionata in comanda.

Info
Info Livrare
Rezultatele cautarii