fbpx

Despre noi

BIOKAPITOL , IMPORTATOR SI DISTRIBUITOR DE BAUTURI SI PRODUSE NATURALE-BIO-VEGAN-VEGETARIAN

BIOKAPITOL este o companie de familie fondata pe principiile de a oferi cele mai bune produse de la producatorii mici si mijlocii la o baza larga de clienti. Suntem implicati activ în activitati de dezvoltare durabila majore, responsabilitate sociala, agricultura ecologica si comert echitabil pe piata romana.

Am inceput in 2018 cu un gand de a devenii cei mai mari distribuitori si importatori de produse bio – naturale ,dar intre timp am ajuns sa colaboram pe o nisa in piata din Romania cu cei de la Bionia Ltd. pentru produse bio ,vitamine,suplimente,si nutria-shake vegani urmand la sfarsitul lui 2018 sa luam contact cu Girnar Chai india ,ceaiurile create special pentru vegetarieni drept urmare am ales varianta vegan – vegetarian ca si o afacere de crescut cu drag si multa munca.

La inceputul anului 2019 ne-am gandit sa facem un magazin online si anume BIOVEGI.ro un site Exclusiv vegan la inceput nu sa ridicat la asteptarile noastre dar incepand cu Septembrie 2019 a inceput sa functioneze la capacitatea sa prevazuta pentru sfarsitul anului , apoi ne-am gandit sa sustinem producatori locali si am inceput sa adunam contacte de la micii producatori locali un program gandit pentru a putea simtii gusturile din copilarie a produselor facute de casa sau artizanal.

In Ianuarie 2020 ne afiliem ca si companie Biokapitol celui mai mare grup de vegani din Europa si transforma si biok.ro intr-un magazin online pentru sustinerea vanzarilor pentru produse care acopera nevoile tuturor .

Suntem dedicati aprovizionarii cu alimente, ingrediente si bauturi rare si unice, aducându-le la cumparatori profesionisti, magazine specializate, canal Hoareca , Pharma Company , Comertul cu amanuntul si oricine doreste sa descopere cele mai bune produse alimentare din întreaga lume. Portofoliul nostru are o gama larga de produse organice, biologice, ecologice si naturale; gama noastra include. Sursa noastra este direct de la micii si  mari producatori din Europa si din alte regiuni.

Info
Info Livrare
Rezultatele cautarii